Vybrané metody a nástroje procesně orientovaného managementu jakosti - Nenadál, Jaroslav
Charakteristika procesne orientovaného systému manažmentu akosti. Dva základné princípy manažmentu akosti. Norma ISO 9001. Definovanie procesov systému manažmentu akosti a hľadanie väzieb medzi nimi. Matica väzieb procesov. Relačný diagram vzťahov Tvorba mapy procesov organizácie. Výber kľúčových procesov a s tým súvisiaca aplikácia kritických faktorov úspešnosti. Problematika monitorovania a merania výkonnosti procesov.