Organizační příprava obchodního jednání - Gullová, Soňa
Formálna príprava obchodného rokovania. Určenie miesta rokovania. Doba rokovania. Čo znamená čas pre zástupcov jednotlivých kultúr. Monochronický a polychronický prístup k času. Osoby, ktoré sa jednania zúčastnia. Priebeh pracovného stretnutia.