Teambuilding v multikulturním týmu - Křížová, Kristýna
Teambuilding ako jeden z obľúbených podporných nástrojov, ktoré pomáhajú udržiavať dobré vzťahy v pracovných tímoch. Upevňovanie vzťahov v multikultúrnom pracovnom tíme. Vplyv kultúrnych odlišností. Príklad česko-japonského modelu.