Lodenice sú už za vodou - Jesný, Martin
Po vstupe nového akcionára - rakúskej investičnej banky - Slovenské lodenice Komárno so sídlom v Bratislave (SLKB) sa vracajú do lodiarskeho sveta a uvažujú o nových typoch lodí. Schopnosť produkovať lode, dostatok kvalifikovaných ľudí. Produkcia lodí s vyššou pridanou hodnotou. Nové typy lodí by sa mohli dostať do výroby po roku 2010. Plány na inovácie.