Manažer a společenské chování - Smejkal, Vladimír
Spoločenské správanie ako súčasť medziľudskej komunikácie. Požiadavky na chovanie v spoločnosti zahrnuté v zákonníkoch aj v náboženských spisoch. Spoločenský kódex vychádzajúci zo súčasnej spoločenskej potreby. Pravidlá spoločenského správania ako meniaca sa kultúrna a sociálna oblasť spoločenského života. Desatoro manažérskej spoločenskej hlúposti.