Metodologické aspekty kvality v príprave projektov - Balek, Juraj
Vedomostná úroveň manažérov kvality. Životný cyklus produktu. Oblasti zamerania manažérstva kvality. Závislosť úspešnosti projektov od tvorivosti riešiteľov a manažérskych schopností projektových manažérov. Myšlienkové skoky z vývojových štádií pri projektovaní. Založenie a definovanie projektu. Metóda logického rámca. Postupnosť pri tvorbe koncepcie projektu.