Prosazování podnikatelské etiky je běh na dlouhou trať - Luňáčková, Lucie
Projekt Európskej únie Transation facility, ktorého cieľom je zlepšiť etiku jednania podnikateľských subjektov voči spotrebiteľom a zaviesť systém zjednodušeného riešenia spotrebiteľsko-podnikateľských sporov. Etika podnikania v Českej republike - poznatky a skúsenosti z prieskumu. Čo páli českého spotrebiteľa. Etický kódex podnikateľa z pohľadu spotrebiteľa.