Nakladanie s odpadovými vodami - prístupy a spôsoby - Bartl, Jaroslav
Ochrana životného prostredia - čistiarne odpadových vôd (ČOV). ČOV je inžinierska stavba. Všeobecne platné stavebno-technické pravidlá. Domové čistiarne a hľadiská ich výberu - žumpa, septik, čistička odpadových vôd. Technické riešenia a technologický postup. Akcentácia ekologických parametrov štátnou a verejnou správou.