Zabezpečenie pripravenosti na čerpanie eurofondov - Bartl, Jaroslav
Jednou z hlavných a účinných pák využívania eurofondov na národnej a regionálnej úrovni je vládou SR schválený Národný strategický referenčný rámec Slovenskej republiky (NSRR SR) na roky 2007 až 2013. Organizačná štruktúra. Štruktúra operačných programov. Zabezpečenie finančného riadenia, kontroly a auditu.