Hotel si musí umět najít svou image - Šalda, Petr
Marketing hotela. Segmentácia zákazníkov. Lokalita hotela. Distribúcia služieb - osobná ponuka, telefonická a e-mailová komunikácia. Otázka ceny. Reklama a podpora predaja. Prístup personálu hotela ku klientovi.