Životní cyklus zákazníka a jeho hodnota v call centru - Hýbner, Aleš
Stagnácia v zákazníckych databázach. Zväčšujúci sa tlak na spotrebiteľa zo strany ponuky. Zákonné úpravy obmedzujúce telemarketing v niektorých krajinách. Čo tvorí hodnotu zákazníka. Hľadanie najziskovejších riešení. Customer value management (CVM) - riadenie hodnoty zákazníkov. Čo umožňuje CVM.