[Bankopoisťovníctvo] - Drugdová, Barbora
Recenzia publikácie A. Korauša Bankopoisťovníctvo. Publikácia analyzuje príčiny, prečo banky a poisťovacie spoločnosti vstupujú do bankopoisťovacích príprav a prezentujú možnú spoluprácu. Autor sa zameriava na špeciálne potreby operácií bankopoistenia.