Six Sigma: cyklus zlepšovania DMAIC - Burieta, Ján
Použitie metodológie Six Sigma nie len v oblasti kvality . Charakteristika metódy Six Sigma. Model zlepšovania pomocou piatich krokov: definuj, meraj, analyzuj, zlepšuj, riaď. CTQ (critical to quality) kritické požiadavky na kvalitu. Hranice tolerancie USL, LSL.