Možnosti praktickej aplikácie vybraných teórií portfólia na kapitálovom trhu - Kardoš, Jaroslav
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Teória arbitrážneho oceňovania (APT). Ďalšie modifikácie modelu CAPM.