Konkurenčná disciplína: ako si vybrať toho najvhodnejšieho pracovníka? - Burger, Ivan
Strategický prístup k umiestňovaniu ľudí na kľúčových pozíciách. Hodnotenie ľudského potenciálu. Profesná spôsobilosť a osobnostné črty zamestnancov. Technológie ohodnotenia potenciálu človeka. Dotazníkový nástroj The profile (PTP) a Performance indicator (PPI). Hodnota assessment-centra a development-centra. Výber vhodnej hodnotiacej metódy.