Black-Scholesov model oceňovania opcií - Demjan, Valér
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Blackov a Scholesov model oceňovania opčných kontraktov ako základný predpoklad na ocenenie pre opčné kontrakty na ľubovoľné podkladové aktívum (akciu, úrokovú mieru, cudziu menu, atď.).: