Rekordný rast televízií a internetu - Mazág, Martin
Analýza reklamného trhu 2006, favoritmi boli televízia a internet. Vývoj ekonomických ukazovateľov a reklamného trhu SR v rokoch 2000-2006. Prognózy pre rok 2007 - očakávajú sa priaznivé podmienky pre investície do reklamy, rast veľkých zadávateľov.