Budovanie súborov autorít v Slovenskej ekonomickej knižnici EU v Bratislave - Pleceniková, Iveta
Budovanie súborov autorít v Slovenskej ekonomickej knižnice (SEK). Tvorba súboru Menných autorít. Tvorba súboru autorít Korporácia. Tvorba súboru autorít Konferencia/akcia. Tvorba súboru autorít Edícia. Slovník ekonomických termínov - autoritatívny záznam deskriptora, autoritatívny záznam systematiky. Výhody budovania súborov autorít v podmienkach SEK. Príklady.