Koruna ano, euro ne! - Braun, Mats
Postoj škandinávskych krajín k spoločnej európskej mene. Problém politických strán vo Švédsku nájsť spoločné stanovisko k spoločnej európskej mene. Odmietnutie eura v referende v roku 2003. Dánsky postoj k zavedeniu spoločnej meny. Fínsko ako jediná severská krajina, kde prijali euro.