Euro není všelékem - Ševčík, Miroslav
Proces vytvárania hospodárskej a menovej únie v Európe. Monetaristický verzus ekonomistický prístup. Integrácia v ďalších oblastiach. Spoločná sociálna politika a spoločný rozpočet. Problematika kompetencií členských krajín EÚ. Hlasy proti spoločnej mene. Úskalia projektu spoločnej meny.