Imidž slovenských produktov v prostredí európskeho trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Recenzia na vedeckú monografiu autorského kolektívu, ktorá pojednáva o problematike imidžu slovenských produktov v prostredí európskeho trhu. Nová odborná publikácia nadväzuje svojim zameraním na trend rastúceho významu tvorby imidžu a kladie dôraz na aplikačné hľadisko imidžu v troch špecifických oblastiach (kultúra, cestovný ruch a agropotravinárstvo). Poukazuje na základné marketingové funkcie imidžu, najmä funkciu komunikačnú a identifikačnú.