Dialóg je dielom ľudí, nie techniky - Kamenec, Peter
Predstavitelia verejnej správy i občania sa musia učiť vzájomne komunikovať. Snaha o súhru medzi klasickou a modernou-elektronickou komunikáciou. Vedomie spoločnej zodpovednosti. Jazyk, rétorika a etika pri komunikácii. Komunikácia predstaviteľov verejnej správy s občanmi a podnikateľmi. Ako majú komunikovať pracovníci verejnej správy - školenia.