Nejlepší zaměstnavatelé míří na talenty - Hromádková, Šárka
Talent management sa v európskom merítku stáva strategickou prioritou spoločností. Práve kreatívne prístupy a plánovanie v talent managemente znamenajú pre firmu významnú konkurenčnú výhodu, ktorá sa odráža vo finančných výsledkoch, ako aj v produktivite práce celej spoločnosti. Programy pre zamestnancov s vysokým potenciálom. Bonusy pre manažérov za starostlivosť o talenty.