[Spoločný a vnútorný trh] - Lysák, Ladislav
Recenzia na monografiu: Hrivík, P.: Spoločný a vnútorný trh. Recenzovaná monografia sa orientuje na historikum európskych integračných procesov, na opis formovania spoločného trhového priestoru, na ochranu hospodárskej súťaže. K nosným kapitolám sa radí politika vonkajších vzťahov EÚ so svetovými regiónmi. Táto monografia predstavuje pre slovenského čitateľa výnimočne komplexnú informáciu o vývoji európskeho trhu až po jeho súčasný stav.