Řízení talentů má svá pravidla - Urban, Jan
Základným kritériom pre identifikáciu podnikových talentov je výkon, nie je to však jediné kritérium. Ako prebudiť driemajúci talent. Riadenie talentov spočíva v kombinácii motivačnej podpory, cieleného učenia a využitia talentovaných zamestnancov. Chyby, ktorých sa organizácie pri riadení talentov dopúšťajú, súvisia najčastejšie s krátkodobým a jednorazovým prístupom.