Vzdělání se výrazně promíta do ceny práce - Kala, František
Nedostatočné ocenenie získanej kvalifikácie je už minulosťou. Za desať rokov sa mzdy vysokoškolákov posunuli v Česku o 66 percent, maturantov o 51 percent. Priemerné hodinové mzdy podľa vzdelania. Rozdiely medzi stupňami vzdelania stále rastú.