Tvořivost podněcuje výkon lidí - Jilemická, Jitka
Rozvoj tvorivého myslenia ako konkurenčná výhoda. Kreatívny prístup k pracovným úlohám môže pozitívne ovplyvniť výkonnosť ľudí. Podpora tvorivosti zamestnancov. Čo tvorivosť vnáša do práce. Kurzy na rozvoj kreativity a ich význam.