<The> impact of the CAP reform and exchange rates on Slovak agriculture - Ciaian, Pavel
Dopad vstupu Slovenska do EÚ na slovenský poľnohospodársky sektor. Projekcie do roku 2015 sa uskutočnili pomocou dynamického ekonometrického modelu parciálnej rovnováhy. Hodnotili sa tri scenáre.