Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor ako základ pre zjednotenie štátneho účtovníctva a výkazníctva v Slovenskej republike - Guzyová, Kristína
Proces zdokonaľovania systému verejného sektora v Slovenskej republike si vyžiadal zmeniť a zdokonaliť okrem systému rozpočtového hospodárenia aj súčasný systém účtovníctva. Postupná harmonizácia systému účtovníctva na Slovensku a to prevzatím Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSASs). Charakteristika procesu zjednotenia účtovníctva. Proces zjednotenia účtovníctva v Slovenskej republike.