<The> multicriterial evaluation of agricultural enterprises - Froněk, Pavel
K hodnoteniu úspešnosti podnikov sú využívané viaceré prístupy a nástroje, ktoré umožňujú viac či menej úspešný pohľad na výkonnosť podniku. Článok predstavuje metodický aparát k hodnoteniu finančných a nefinančných charakteristík spočívajúci v aplikácii diskriminačnej a zhlukovej analýzy v prípade poľnohospodárskych podnikov.