Situácia v oblasti rizikového kapitálu v SR - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Rizikový kapitál (venture capital) ako jedna z najúčinnejších foriem podpory začínajúcich malých a stredných podnikov. Rozvojový kapitál. Základné princípy rizikového financovania. Štátna podpora v oblasti rizikového kapitálu. Investičné spoločnosti rizikového kapitálu, ktoré fungujú v Slovenskej republike v súčasnosti. Charakteristika slovenského trhu rizikového kapitálu. Príčiny nedostatočného využívania rizikového a rozvojového kapitálu v SR. Priority rozvoja trhu rizikového kapitálu v SR.