Komparace financování obcí v SR a ČR - Toth, Petr
Hospodárenie miest a obcí v krajinách Európskej únie. Daňové príjmy municipalít. Dotačné zdroje obcí. Hospodárenie obcí v Čechách. Daňové príjmy obcí. Poplatky. Dotácie. Hospodárenie obcí na Slovensku. Daňové príjmy obcí. Miestne dane a poplatky. Porovnanie medzi Českou a Slovenskou republikou.