Integrované modely dohledu nad finančním trhem - Musílek, Petr
Nositelia dohľadu nad finančným trhom. Integrované modely inštitucionálneho usporiadania dohľadu: model jednotného finančného dohľadu model finančného dohľadu v rámci centrálnej banky, funkcionálny model finančného dohľadu. Výhody a nevýhody týchto modelov.