Finančné ukazovatele a ich význam pri meraní strategického rizika podniku - Vasilová, Michaela
Riziko z pohľadu strategického riadenia. Prístup časového usporiadania výsledkov alebo path dependent. Riziko downside. Riziko path dependent, downside a ordinálne. Miera rizika a výpočet strategického rizika podniku.