Elektronická fakturace: čekání na internet banking? - Tofan, Lukáš
Elektronická fakturácia ako služba v oblasti medzifiremnej e-komunikácii. Integrácia služieb a elektronická fakturácia. Porovnanie vybraných technológií e-fakturácie podľa obchodných požiadaviek Legislatívne a obchodné požiadavky na systém e-fakturácie.