Skúsenosti s testovaním v prostredí Moddle - Gašperanová, Agneša
Opis metód a prostriedkov, ktoré sú používané na Národohospodárskej fakulte EU pri preverovaní študentov z predmetu Informatika. Skúšanie v e-learningovom prostredí Moddle. Testovací modul prostredia Moddle je užitočným nástrojom na skúšanie študentov formou testu. Vhodne zvolená forma otázok, prípadne doplnená aktivitami, ktoré hodnotí učiteľ, môžu odstrániť alebo aspoň minimalizovať nedostatky skúšania formou testu a zároveň využiť všetky výhody tohto prostriedku.