Štvrtý pilier trvalo udržateľného rozvoja - Zapletal, Vladimír
Vedecko-technický rozvoj ako základ všetkého, t.j. ekonomického, sociálneho a environmentálneho rozvoja. Kvalitatívny technický rozvoj. Ekonomický a environmentálny rozvoj. Široké chápanie trvalo udržateľného rozvoja.