Rýchlo rozvíjajúci sa sektor nové druhy ETF fondov obchodovaných na burze - Bačišin, Vladimír
Burzové fondy ETF. Charakteristika ETFs fondov. Rozvoj sektora ETFs a jeho inovácie. Rozdiely medzi ETFs a ETN. Výhody a nevýhody ETN. Priame investovanie. Verejný úpis. Poplatky za správu týchto fondov.