Oficiálna kozmonautika vstupuje do novej éry - Jurina, Ľubomír
Vzhľadom na záujem veľkých štátov by po roku 2020 mohlo byť na Mesiaci celkom rušno. Americký kozmický program, zmena prístupu ku kozmonautike. Rozpočty štátnych kozmických agentúr. NASA a dobývanie Mesiaca.