Reforma zdravotníctva a EÚ - Drábeková, Mária
Význam zdravia populácie pre trvalo udržateľný ekonomický rast. Reforma liekovej politiky na Slovensku. Súčasný stav. Právo na vydanie náhradného generického lieku. Zmena v kategorizácii liekov. Medzinárodná spolupráca Slovenska so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO). Dvojročná dohoda o spolupráci na roky 2004-2005. Rozvoj národnej liekovej politiky.