Zmeny v územnej samospráve v oblasti prenosu kompetencií zo štátnej správy - Gogová, Mária
Prenos kompetencií zo štátnej správy na územnú samosprávu. Zákony, v ktorých sú upravené kompetencie územnej samosprávy. Pôsobnosť územnej samosprávy. Vonkajšia kontrola územnej samosprávy. Orgány, ktoré budú zabezpečovať kontrolu plnenia úloh územnej samosprávy.