Vnútropodnikové normy - Jendrálová, Anna
Názorné vzory najdôležitejších vnútorných predpisov zamestnávateľa: organizačný poriadok a pracovný poriadok. Z obsahu organizačného poriadku - zriadenie a právne postavenie organizácie, organizačné usporiadanie, systém riadenia, štatutárny orgán, zastupovanie funkcií, zamestnanci, hlavné úlohy a zodpovednosti organizačných zložiek. Vzorový pracovný poriadok.