Integračné scenáre Slovensko - EÚ 2025 - Klinec, Ivan
Vonkajšie prostredie integračných scenárov Slovensko - EÚ 2025. Globálne výzvy pre nové milénium. Vnútorné prostredie integračných scenárov Slovensko - EÚ 2025. Štyri scenáre - industriálna periféria, informačný rýchlovlak, problémové dieťa, šedá myš. Základné charakteristiky, efekty, pravdepodobnosť uskutočnenia.