Študenský pohľad - Abelovská, Lenka
Správanie sa študentov a vysokoškolských učiteľov. Arogancia a znechucovanie zo strany učiteľov. Rôzna úroveň študentov. Prehnané sebavedomie študentov. Rôznorodosť stratégií vo vyučovaní.