Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Nemecká spolková republika (dokončenie) - Pastorková, Lenka
Sociálne zabezpečenie v Nemeckej spolkovej republike. Nemocenské a materské dávky. Úrazové poistenie a pracovné úrazy. Invalidné dávky. Nezamestnanosť. Rodinné prídavky.