Finančné služby
Bankové poplatky, neprehľadné ceny. Investovanie, možnosti investora ovplyvňuje hlavne čas. Úvery, život s úverom je ako prekážková dráha. Platobné karty. Stavebné sporenie - klienti pribúdajú stavebným sporiteľniam čoraz pomalšie. Životné poistenie, premyslenú poistku stačí meniť vtedy, keď sa menia potrby. Dôchodkové fondy, tri záhady od finančných inštitúcií. Komodity, investovanie do komodít je ako adrenalínový šport. Firemné financovanie, malí podnikatelia si s lízingom tykajú, faktoringové riadenie pohľadávok si ešte klientov nenašlo.