Návrh systému hodnocení projektů z hlediska dopadu výsledků jejich realizace na hospodářsky slabé oblasti - Rydvalová, Petra
Návrh systému hodnotenia projektov predkladaných v rámci revitalizácie hospodársky slabých oblastiach Efektívne vynakladanie prostriedkov z verejných rozpočtov. Dopady realizácie projektov na životné prostredie. Formálne hodnotenie projektov so zameraním na hospodársky slabé oblasti. Metodika. Finančné a komplexné zhodnotenie projektov.