Kapitálová struktura - dlouhodobý problém výnosového oceňování podniku (několik poznámek k vybraným problémům) - Mařík, Miloš
Problematika vzájomného vzťahu medzi kapitálovou štruktúrou a hodnotou podniku. Postup oceňovania podniku metódami DCF WACC a metódou totálneho cash flow, ktoré obe spadajú pod metódu DCF entity. Odvodenie reagenčných funkcií a metóda DCF APV.