Vybrané problémy daňovej politiky EÚ - Zubaľová, Alena, 1959-
Harmonizácia daní v EÚ. Robert Hall a Alvin Rabushka ako teoretickí tvorcovia rovnej dane. Princípy rovnej dane. Základné formy rovnej dane. Názory na možnosť harmonizácie priamych daní.