On estimating business loan credit risk - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Niektoré problémy pri odhade úrovne kreditného rizika v úverovom portfóliu alebo pri jednotlivom úvere. Problematika stanovenia ratingových kategórií a ich prechodu v rámci jednotlivých rizikových kategórií na základe definovania ukazovateľov, ktoré ovplyvňujú tento pohyb. Analyzovanie kreditného rizika niektorých spoločností na Slovensku.